REIKI HEALING

 

REIKI HEALING

 

60 minuter 690:-

75 minuter 890:-

75 minuter inkl massage 890:-

30 minuter på DISTANS 470:-

 

Svårt att förklara med bara några få ord. Orden rei betyder universell och ki betyder livskraft. Det är den energin reikihealern blir en kanal för och som då får strömma ut genom händerna. Energin går dit den bäst behövs och löser upp blockeringar som uppstått i klientens olika kroppar. En emotionell blockering kan ha suttit under lång tid och därav också blivit till en fysisk blockering. Reiki hjälper oss att få igång flödet av energi i våra kroppar igen så kroppens självläkning går snabbare och blir effektivare. Så även om vi tror att problemet sitter i foten för den gör ont så kanske egentligen blockeringen sitter i en känsla som vi förträngt och som behöver få komma upp till ytan och läkas.

 

Det finns många fördelad med Reiki healing.

Bland annat hjälper Reikin dig att:

- frigöra stress och spänningar

- minska oro

- balanserar kroppens energier

- ökar och stärker energiflödet

- ökar din kreativitet

- renar kroppen från gifter och slaggprodukter

- löser upp energiblockeringar

- frigör känslor så de kan komma upp till ytan

- hjälper kroppens naturliga förmåga till läkning

- ökar medvetande och din kontakt med ditt inre jag

- ger utveckling på alla plan: emotionellt, andligt, fysiskt och mentalt.

 

Oftast behövs ett par behandlingar för att få igång flödet och processen.

 

Healing med djupavslappning och påfyllning av kroppens energiförråd. Kropp och själ får möjlighet att återhämta sig på rätt sätt, släppa blockeringar och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem. Reiki aktiverar även immunförsvaret.

 

Under en behandling kan du bl.a komma att känna värme från mina händer då energin flödar, pirrningar, stickningar och en lugn djupavslappning i hela kroppen.

 

Healing ges med kläder på så ta på/med sköna kläder och du ligger under en filt. Avkopplande musik i övrigt är en tyst behandling.


REIKI HEALING PÅ DISTANS

30 min 470:-

(betalas via swish innan behandling)


Det här är också en reiki-healing och den är lika kraftfull som vanlig hands on reiki.
Du kan sitta eller ligga hemma i ditt eget hem. Gör det bekvämt för dig i en soffa exempelvis. Är du frusen så ta på dig en filt. Det ska vara behagligt och rogivande. Tänd lite levande ljus också om du vill. Det kan vara bra med avslappnande musik så du går ner i varv. Försök att stänga av tankar och fokusera på dig själv och din andning.

Det är bra om du sätter dig i en kvart innan bestämd tid så att du har kommit till ro när det är dags. Vid den tiden vi har bestämt så börjar jag sända reiki till dig. Sitt bara ner och njut och känn efter vad som känns i kropp och sinne. Jag kommer sända så lång tid som vi bestämt i förtid. Sitt sedan kvar så länge du vill efter behandlingen. En del kunder blir väldigt avslappnade och en del somnar. Jag kommer skicka ett mail till dig om vad jag upplevt och om du vill får du gärna dela med dig om vad du har upplevt.

 

Reiki kan användas av din friskvårdspeng,jag är ansluten till WELLNET