REIKI HEALING

 

REIKI HEALING

 

60 minuter 720:-

75 minuter 920:-

75 minuter inkl massage 920:-

 

Svårt att förklara med bara några få ord. Orden rei betyder universell och ki betyder livskraft. Det är den energin reikihealern blir en kanal för och som då får strömma ut genom händerna. Energin går dit den bäst behövs och löser upp blockeringar som uppstått i klientens olika kroppar. En emotionell blockering kan ha suttit under lång tid och därav också blivit till en fysisk blockering. Reiki hjälper oss att få igång flödet av energi i våra kroppar igen så kroppens självläkning går snabbare och blir effektivare. Så även om vi tror att problemet sitter i foten för den gör ont så kanske egentligen blockeringen sitter i en känsla som vi förträngt och som behöver få komma upp till ytan och läkas.

 

Det finns många fördelad med Reiki healing.

Bland annat hjälper Reikin dig att:

- frigöra stress och spänningar

- minska oro

- balanserar kroppens energier

- ökar och stärker energiflödet

- ökar din kreativitet

- renar kroppen från gifter och slaggprodukter

- löser upp energiblockeringar

- frigör känslor så de kan komma upp till ytan

- hjälper kroppens naturliga förmåga till läkning

- ökar medvetande och din kontakt med ditt inre jag

- ger utveckling på alla plan: emotionellt, andligt, fysiskt och mentalt.

 

Oftast behövs ett par behandlingar för att få igång flödet och processen.

 

Healing med djupavslappning och påfyllning av kroppens energiförråd. Kropp och själ får möjlighet att återhämta sig på rätt sätt, släppa blockeringar och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem. Reiki aktiverar även immunförsvaret.

 

Under en behandling kan du bl.a komma att känna värme från mina händer då energin flödar, pirrningar, stickningar och en lugn djupavslappning i hela kroppen.

 

Healing ges med kläder på så ta på/med sköna kläder och du ligger under en filt. Avkopplande musik i övrigt är en tyst behandling. I behandlingstiden ingår även samtal om vad som ev kan ha känts under behandlingen (händer inte alltid att man känner något).Reiki kan användas av din friskvårdspeng,jag är ansluten till WELLNET