PRODUKT INFO
bio

PROUDUKT INFO


PHYTOMER

Ett team med mer än 20 vetenskapliga experter, specialister på hudbiologi, arbetar med att forska fram nya aktiva marina ingredienser för att utveckla behagliga och högeffektiva produtker. Forsknings-och tillverkningsmetoderna garanterar en perfekt kvalitet med optimal tolerans och integrerar principerna för en hållbar utveckling av havsmiljön.

PHYTOMERS forskare studerar algernas och havsväxternas komplicerad försvarssystem för att överleva i ogästvänliga miljöer (vågor, UV-strålning, miljöföroreningar, osv.). De utvinner de mest avancerade aktiva ingredienserna, som integreras i en högpresterande formula, med förmåga att återskapa denna naturliga process i huden.

PHYTOMER är en av de första att själv odla alger för kosmetiskt bruk med ett marint odlingsprogram på en 70 hektar stor koncession i en skyddad zon. Programmet inkluderar odling av utrotningshotade växter som senare kan plateras ut i sin naturliga miljö. Filtrerande trädgårdar är ett annat konkret exempel på PHYTOMERS engangemang. Ett smart ekologiskt system, 100% naturligt, gör det möjligt att behandla vattnet som använts i produkttillverkningen uteslutande med hjälp av lokala växter som renar utan något som helst kemiskt lösningsmedel.

Nylansering 2020 av en helt ny Ekologisk och Vegansk serie Cyfolia Bio Organic.
NU SKIN

Idag har Nu Skin utvecklat vetenskapen för att kunna gå bortom ålderstecknen för att fokusera på de ultimata orsakerna till åldrande. Denna innovativa approach är resultatet av många års ojämförbar forskning om hud och näringsvetenskap, tillsammans med några av de mest framstående personerna i den vetenskapliga världen.

För Nu Skin går anti-aging djupare än bara huden. Vi förstår att hur man känner sig och ser ut i alla åldrar handlar om mer än bara fantastiska hudvårdsprodukter. Det innebär välbefinnande och en sund livsstil – kritiska inre faktorer som inte bara påverkar hur du mår men även hur du åldras.

Nu Skins produkter erbjuder vitalitet, skönhet och längre liv, inifrån och ut likaväl som utifrån och in.