KROPP

KROPPSBEHANDLINGARSATIN SHIMMER (BODY SCRUB) - 45 min 570:-

En helkroppsscrub med havssaltkristaller och mineralrik olja som ger dig lyster och en silkeslen hy. Efter scruben smörjs du in med en mjukgörande och fuktgivande kräm som avslutning. OBS! Inkl. dusch.


 

BODY BOOST- 90 min 1095:-

Lite av det bästa! Behandlingen börjar med en avslappnande ryggmassage för att sedan övergå i en En helkropps scrub och body lotion med härliga marina produkter som ger din hud lyster och återfukt och huden blir mjuk och len. Avslutas med en ansiktsbehandling med rengöring, lystergivande peeling, fuktgivande mask och avslutas med en ansiktskräm som passar just din hud.


EASY LEGS – 45 min 570:-

En uppiggande behandling för trötta och tunga ben. Behandlingen börjar med en scrub som tar bort torr hud och ger lyster. Sedan packas benen in i en skön lätt kylande gel som sätter igång cirkulationen och har en kärlsamandragande effekt. Behandlingen avslutas med en massage och återfuktande kräm. Rekommenderas till er som står, går och springer mycket kan även lindra vid restlegs.


 

SKÖNA FÖTTER 30 min 570:-

En avslappnande stund för trötta fötter och underben. Behandlingen börjar med ett fotbad med Oligomer, ett havsvattenkoncentrat som stärker och laddar huden med energi och mjukar upp trötta fötter. Efter fotbadet följer sedan peeling för fötter och ben sen en fuktgivande inpackningen för att avslutas med skön massage av fötter och underben.

(Ej medicinsk behandling/pedikyr.)